Mine bøker

Mine bøker kan bestilles her:
 Boken «Ledelse er enkelt» beskriver en vei til bedre lederskap

«Ledelse er enkelt» er en bok som har fokus på hva som er de viktigste faktorene å vektlegge for å lykkes i leder-rollen. 

Mine opplevelser er at lederrollen «kompliseres» og at det ikke er nok fokus på forenkling og de viktigste faktorene som former god ledelse.

Bernt-Åge Grimstad

LEDELSE ER ENKELT

Utgitt 2019

 

Budskapet som jeg formidler i boken er at en  leder som følger de grunnleggende rådene som beskrives vil se at ledelse blir enkelt.

«Ledelse er enkelt»  bygger på egne erfaringer som leder, opplevelsene mine fra mange dyktige ledere jeg har  jobbet sammen med, men dessverre også erfaringer fra mindre gode ledere.

 

«Dyktige ledere forstår viktigheten av å bygge lag,  hvordan få det beste ut av den enkelte medarbeider sine sterke sider og laget sitt. Ledelse er lagbygging i praktisk handling.»

— Bernt-Åge Grimstad.   

 


Diktboka «Utspring frå Storsteinen»

«Utspring frå Storsteinen»

Utgitt 2023

Denne min første diktsamling tar utgangspunkt i min oppvekst på Hessa i Ålesund. Oppveksten på Hessa gjorde at jeg fikk med meg en trygg og god ballast videre i livet. 

Boken består av dikt på både nynorsk og bokmål og er inndelt i følgende  tema; «Til Hessa», «Kjensle av livet» (nynorsk), «Det livet gir» (bokmål), Korona, «Slik eg såg det» (nynorsk) og «Sett fra mitt ståsted» (bokmål). Boken inneholder 76 av mine dikt.

Jeg håper du som kjøper boken vil kose deg med den,  og at du tar frem «Utspring frå Storsteinen»  når du trenger litt påfyll av energi. 

“Utspring frå Storsteinen” kan du kjøpe her for NOK 290 (inkl porto). Du kan velge å betale med vipps til 585801 (B-Å Grimstad Consulting, Gamle Flisnesvegen 39) eller få tilsendt faktura til din e-post.

Boken kan og kjøpes  i følgende butikker i Ålesund:

  • KIWI Skarbøvika
  • Ark Kremmergaarden
  • Ark Amfi Moa
  • Norli Amfi Moa Øst

Aasentunet i Ørsta har boka for salg både både over disk og i sin nettbutikk. Stine Rødseth Design (som  hjalp meg med utforming av boken) har den for salg i sin nettbutikk. Boken  kan og bestilles fra sidene til andre nett-bokhandlere.


B-Å Grimstad Consulting - Produkter og tjenester 

Ledelse - Lagbygging - Mental trening -  Bøker - Diktopplesning