Din Visdom

Ny Visdom

«Ny visdom kommer til deg når du er klar for den». Vi innehar alle en visdom og klokskap ut ifra kunnskap og erfaring vi har tilegnet oss hittil i livet.

 

Mange ganger har jeg opplevd at det dukker opp en bok, en podkast, noe på TV eller radio som er det jeg føler jeg trenger akkurat her og nå. Det er som om min indre stemme forteller meg det jeg nå har behov for. Dette skjer stadig oftere med meg, og det har åpnet nye muligheter og skapt en større forståelse av livet mitt.

 

Andre ganger kan det være i form av nye personer og relasjoner som dukker opp med et viktig budskap å formidle til meg.  Tilfeldigheter vil nok mange si, men jeg velger heller å si at det er del av en plan i min utvikling.

 Vær derfor åpen for å ta i mot ny visdom når den åpenbarer seg for deg. Det kan være akkurat det du trenger for å skape den ønskede utviklingen i livet ditt. For slik jeg ser det; «ny visdom kommer til deg når du er klar for den».


Stol på din egen visdom

 

 Vi har mye visdom i oss selv som vi ikke våger å bruke. Det er lett å bli usikker på seg selv, og det vi står for,  når andre med stor tyngde fremlegger sin versjon av hva som bør gjøres og ikke gjøres i ulike sammenhenger.

 

Om du stoler mer på din egen innebygde visdom, blir du tryggere i deg selv og det du står for som menneske.
 
Så ikke vær redd for å stole på din egen visdom selv om andre prøver å få deg ut på et annet spor enn det du selv har opparbeidet deg i din egen visdom.  Likevel så er det alltid lurt å lytte til gode råd og klokskap fra andre for å tilegne seg enda mer visdom og erfaring.


B-Å Grimstad Consulting - Produkter og tjenester

Ledelse - Lagbygging - Mental trening -  Bøker - Diktopplesning